torsdag 28 oktober 2010

Torzzzdag

Att endast dricka kaffe till lunch och sedan springa ett cooper test var ju kanske inte det mest genomtänkta jag har gjort. Att inte börja plugga på italienskan förens ikväll, när jag har prov tidigt imorgon räknas nog ungefär som lika idiotiskt det med.

3 kommentarer:

  1. Plugga italienska? Jag måste ha hört fel. Italienska ska man inte plugga, det ska komma mekaniskt via lektioner. Det funkade för mig, för det är ett av dem språk som jag aldrig har behövt plugga till. Engelska bär tung börda, spanska är hyper, franska är en hårding, tyska är vulgärt och oerhörd, ryska förtjänar pisk, japanska är omänskligt och amerikanska är ghetto och bondigt.

    Men då kommer vi till den stora frågan.. Vad kommer jag ha för nytta av italienska i framtiden? Dom tänker bara på porr och pasta ju. Italien och Schweiz pratar italienska, men likväl så kommer inga italienska turister hem till mig och dricker te för att samtala på italienska.

    SvaraRadera
  2. Hahahah, till kommentaren ovanför: japanska är inte omänskligt D:

    Svar: jag såg vintervit här i kvissle, på ica! typ efter att jag hade skrivit det där. smidigt. kom hit så tjockar vi oss! (cookies & creamen är gudomlig<3)

    SvaraRadera
  3. Kakor och mjölk är också gudomlig. Eller vänta! Det var precis det du sa ju.

    Vintervit är som en dröm. Det kittlar dödsskönt i kistan.

    SvaraRadera